Ganodermás kávékeverék
Szereti a kávét, vagy úgy érzi szüksége van rá, de az egészsége is fontos?
Igyon jótékony hatású bio ganodermás kávékeveréket.
A kávéba kevert ganoderma semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, vértisztító hatása miatt javítja a vérkeringést, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják. A ganodermás kávékeverék nagy előnye az is, hogy nem terheli meg a szívet.
A ganoderma gomba 1-2 adag kávé mellett fejti ki jótékony hatását. Naponta több kávé vagy más gombakészítmény fogyasztásánál erős méregtelenítő hatása miatt okozhat méregtelenítéssel járó tüneteket (fejfájás, enyhe émelygés, hasmenés).
A ganoderma gomba (pecsétviszgomba) pozitív hatásai:
· semlegesíti a test savasságát
· hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez
· javíthatja a vérkeringést
· csökkentheti a vércukor- és koleszterinszintet
· emeli a vér oxigénszintjét
· javítja a szervezet általános állapotát
· öngyógyító képességét
Összetevők: kiváló minőségű bio kávébab és magyar bio pecsétviaszgombapor
A ganoderma gombaörlemény:
A termék 100%-os Fülöpjakabi Bio Ganoderma (pecsétviaszgomba) port tartalmaz. A Bio Ganoderma por Gyöngyösi Sándor ökológiai gazdaságából származik, amit alacsony hőmérsékleten szárítottunk és kíméletes darálással porhanyósítottuk. Ezáltal a gomba minden alkotóeleme sértetlenül a kávéba kerül (nem kivonat).
A kávéról
Azonnal oldódó Mount Hagen kávékeverék, 100% bio, ökológiai gazdaságból.
A Mount Hagen kávé Pápua Új Guiíneából származó babból készül, melyet hagyományos módszerekkel termesztettek, és kézzel szedtek. Ez az egyik legjobb termővidék a világon. Termesztése, feldolgozása, kereskedelme a FAIRTRADE (tisztességes) VÉDJEGY feltételei szerint valósul meg, az ÖKOLÓGIAI GAZDÁLKODÁS szigorú előírásainak alkalmazásával.
A megfelelő kontroll, valamint a pontos nyersanyag specifikáció biztosítják a termék folyamatosan magas minőségét. A gondos feldolgozás megőrzi a kávé ritka aromáját / ízét.